chatár Tibor Ferenčík :  +421 903 506228

 

 

Ceny

Cena za ubytovanie pre 1 osobu na 1 noc je počas letnej sezóny 18,- €.

Stravovanie na chate je individuálne s možnosťou prípravy vlastných jedál v moderne vybavenej kuchyni so všetkými bežnými spotrebičmi. V prípade záujmu je možné zajednať si polpenziu v 100 m vzdialenom hotely Minciar v cene od 8,- € na osobu ( kontakt na hotel Minciar nájdete v spodnej časti stránky medzi Dôležitými odkazmi ).

 

Leto u nás

Lyžiarske stredisko Skalka pri Kremnici ponúka svojím návštevníkom výborné podmienky na oddych aj mimo zimnej sezóny. Okrem krásnej prírody na hrebeni Kremnických hôr s množstvom značených turistických trás je možné navštíviť aj 300 m vzdialené Relax Centrum vybudované v roku 2007 s prispením EU. Jeho súčasťou je veľká športová hala, squash, dve bowlingové dráhy, 4 sauny, kritý bazén a tiež in-line dráha v dĺžke 1,5 km.

Ak máte radi históriu, určite si prídete na svoje v 11 km vzdialenom starobilom baníckom meste Kremnica. Už od 10. storočia sa v meste a na okolí ťažilo zlato a striebro. Kremnica je od roku 1328 slobodné kráľovské banské mesto a od 14. storočia je prezývaná Zlatá Kremnica. V meste sídli Mincovňa Kremnica, ktorá je najstaršia dodnes existujúca mincovňa na svete. Mestský hrad v Kremnici je národná kultúrna pamiatka. Okrem toho je v meste možné navštíviť niekoľko múzeíí a popri tom spoznávať jeho čarovnú históriu.

V najhorúcejších letných dňoch istotne oceníte chladnejšie horské prostredie v ktorom sa chata nachádza, komu bude aj napriek tomu horúco, môže sa schladiť v známom termálnom kúpalisku Katarína v meste Kremnica. V súčasnosti je otvorené len v letných mesiacoch jún - september.

 

 

Dôležité odkazy

Relax Centrum Skalka - zariadenie pre oddych a zábavu

Reštaurácia Minciar - najbližšie reštauračné zariadenie ( 100 m ) s celoročnou prevádzkou

Informačné centrum Kremnica - informácie pre turistov

Kúpalisko Katarína - termálne kúpalisko v Kremnica

Zdravotné služby v okolí - otváracie hodiny, kontakty